AD Capital Kft.
1013 Budapest, Várkert rakpart 17.fszt.1.
T: +36 1 224 0172
F: +36 1 224 0173
www.adcapital.hu
info(a)adcapital.NOSPA_M.hu

CÉGÜNKRŐL
SZOLGÁLTATÁSAINK
MUNKATÁRSAK
KARRIER
ELÉRHETŐSÉGÜNK
INGATLANOK

Az AD Capital a vállalati pénzügyi tanácsadás szakértője: szakterülete a cégeladás, -felvásárlás (M&A). Két vezető tanácsadója mögött együttesen több mint 40 év – több iparágban szerzett - szakmai tapasztalat és több mint 40 lezárt ügylet van. Örömünkre szolgál, hogy társaságunkat megtiszteli figyelmével.

A piaci körülmények állandó változása miatt a cégtulajdonosok újabb és újabb kihívásokkal találják szembe magukat. Célunk a leghatékonyabb választ megtalálni ezekre, és maximalizálni megbízónk vagyonának, üzletrészének értékét a tőketranzakciók során. A felmerülő stratégiai és pénzügyi jellegű problémák egyedi megoldásában megbízható segítséget nyújtunk.

Ügyfeleink színvonalas kiszolgálásának garanciája a nemzetközi és belföldi partner-hálózatunk, melyekkel alaptevékenységünkön és Magyarországon túlmutató kérdésekben is megbízható válaszokat tudunk adni komplex kérdésekre. Kiemelten ügyelünk a lehető legjobb minőségű szolgáltatásra és munkatársaink folyamatos, körültekintő képzésére.

Amennyiben honlapunkon túlmutató bővebb információra van szüksége cégünkről, kérjük forduljon hozzánk bizalommal: info(a)adcapital.NOSPA_M.hu


© Copyright 2007-2012 AD Capital Kft.